Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твВсеки пленум през последните години

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твВсеки пленум през последните години
Коментари Харесай

Александър Симов: Всеки пленум на БСП се представя за някакъв берин, кървав, епичен

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Всеки пленум през последните години се показва като някакъв плевел, тъмен, кървясъл, като някаква епична борба. Вчерашния пленум беше напълно естествен. Най-важната ни задача бе да определим задачата на Българска социалистическа партия в договарянията на Има Такъв Народ.

Това разяснява в ефира на 7/8 тв депутатът от Българска социалистическа партия Алексадър Симов.

Някакъв протест имаше. Едни момчета донесоха някакви плакати, които бързо зарязаха до кофите за отпадък, тъй че не мисля, че този протест имаше някакво значение за Българска социалистическа партия, посочи той.

Смятам, че Българска социалистическа партия има какво да предложи на България, въпреки изборния резултат да не е добър. Ние ще си сложим нашите обществени тематики, тъй като има потребност от тях, добави той.

Ние сме едиствената партия, която е оживяла от началото на прехода. Постоянно ни демонстрират неточности през годините, уточни Симов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР